Вся Україна
Прийом дзвінків 24/7!

Вкорочення карданного валу

Зміна довжини карданного валу у Дніпрі

Така послуга як вкорочення карданного валу потрібна, коли необхідна довжина вала повинна бути менше, ніж довжина, що серійно випускається. Рядовому автолюбителю така послуга необхідна, коли немає оригінальних запчастин гонщикам, реставраторам старовинної техніки, користувачеві старої імпортної техніки, на яку важко дістати запчастини – це цілком може бути корисно. Це специфічна послуга, яка зацікавить тих, кому необхідно модифікувати автомобіль або необхідні комплектуючі, що не випускаються серійно.

Чому варто звернутися до фахівця

Чисто технічно, її можуть зробити в будь-якому цеху, в якому є токарний верстат і зварювання. Але треба розуміти, що погано підібрана довжина або НЕ відбалансованний карданний вал може впливати, як на плавність ходу, так і на підвищений знос і швидку поломку інших механізмів. Для якісної і тривалої роботи кардану і машини в цілому, така робота повинна виконуватися кваліфікованими фахівцями із застосуванням спеціального обладнання. Робота вимагає підвищеної точності, якісного і точного зварювання. Після укорочення, карданний вал повинні відбалансувати. Якщо вам потрібно вкоротити або зробити ремонт карданного валу, краще зверніться до майстрів, які мають достатній рівень знаннь і досвід для проведення таких робіт. Економія на фахівцях може коштувати більш дорогого ремонту інших вузлів і агрегатів машини з вкороченням і відбалансуванням вже нового карданного валу.

Вкорочення карданного валу в КарданДніпроСервіс

Послуга вкорочення карданного валу – це індивідуальне замовлення і робиться під вимоги клієнта. У нас достатньо досвіду, щоб впоратися з будь-яким завданням якісно. Якщо у вас залишилися питання, зв’яжіться з нами по телефону, ми відповімо на ваші запитання і допоможемо з прийняттям рішення.

У вас є питання?
Готові допомогти!
Залиште свій номер телефону, ми передзвонимо вам протягом 5 хвилин
Розрахувати вартість
Залиште заявку та наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення деталей замовлення.
Замовленя на ремонт
ГРАФІК РОБОТИ пн-сб: 08-19:00
нд: вихідний
Розрахувати вартість
Ремонт карданного валу на
Розрахувати вартість